1 2
 

Ibiza armbandjes - Neon Buddha

€ 9,95
Op voorraad

Zomerse Ibiza armbandjes - Neon Buddha

Buddha wordt vaak geassocieerd met het spirituele karakter van Ibiza, en dat is geen toeval. Het eiland heeft een lange geschiedenis van spiritualiteit, waaronder ook yoga en meditatie. Naast party-island Ibiza, is Ibiza ook een heerlijke plek om jezelf te (her)ontdekken en innerlijke rust te vinden en dat temidden van de bruisende sfeer.
Met deze neon-kleurige Ibiza armbandjes kan je deze spirituele momenten mee/herbeleven. Een blik om je pols en je gaat in gedachten naar dat moment!
Midden in een medidatie, zoals Buddha, en even bewegingsruimte nodig met je haar? Dan kan je met het Ibiza armbandje simpel je haar even (snel) in een staart maken, zodat je een heerlijke windje in jouw nek kan voelen. Ideaal!

Wat zijn Ibiza armbandjes?

Ibiza armbandjes hebben verschillende namen. Door de veelzijdigheid en elasticiteit worden ze ook wel Ibiza hairtie bracelets, Ibiza elastiekjes, of Ibiza haarbandjes genoemd. Wij noemen ze Ibiza armbandjes, omdat wij denken dat ze vaker om je pols zitten dan in je haar :) .. En ze combineren enorm leuk met de kralen armbandjes in Ibiza stijl.

Altijd fijn om te weten

* Niet geschikt voor kleine kinderpolsjes
* Geschikt voor om je pols (in stijl) of leuk voor in je haar
* Deze armbandjes breken je haar niet en laten geen knik achter
* Eindjes zijn met hitte gesealed om rafelen te voorkomen
* Vouw het elastiekje na gebruik weer netjes, zo blijft hij langer mooi
* Heel leuk om bij onze kinderoorbellen te bestellen (voor jezelf of als cadeau)
Tip: als het elastiekje na een tijdje verfrommeld is dan kun je hem weer mooi glanzend plat krijgen met een stijltang, doe dit niet met de goudfolie elastiekjes ivm folieprint

Ook interessant

Met cookies maken we onze site voor jou nog beter!! Ga je akkoord met het plaatsen van cookies?