Ibiza armbandjes - Be in the Moment

€ 9,95
Op voorraad

Zomerse Ibiza armbandjes - Be in the Moment

Wist je dat tijd doorbrengen in de natuur kan helpen om in het moment te zijn en stress te verminderen? Dit staat bekend als "natuurlijke mindfulness." Waar kan je dit beter doen dan in Ibiza? En jij kan het nu ook beleven door te genieten van de Ibiza armbandjes om jouw pols. De rustige roze kleuren brengen je in het moment.
En heb je even behoefte om je haren vast te zetten om beter in het moment te komen? Dan kan je met het Ibiza armbandje simpel je haar even (snel) in een staart maken. Ideaal!

Wat zijn Ibiza armbandjes?

Ibiza armbandjes hebben verschillende namen. Door de veelzijdigheid en elasticiteit worden ze ook wel Ibiza hairtie bracelets, Ibiza elastiekjes, of Ibiza haarbandjes genoemd. Wij noemen ze Ibiza armbandjes, omdat wij denken dat ze vaker om je pols zitten dan in je haar :) .. En ze combineren enorm leuk met de kralen armbandjes in Ibiza stijl.

Altijd fijn om te weten

* Niet geschikt voor kleine kinderpolsjes
* Geschikt voor om je pols (in stijl) of leuk voor in je haar
* Deze armbandjes breken je haar niet en laten geen knik achter
* Eindjes zijn met hitte gesealed om rafelen te voorkomen
* Vouw het elastiekje na gebruik weer netjes, zo blijft hij langer mooi
* Heel leuk om bij onze kinderoorbellen te bestellen (voor jezelf of als cadeau)
Tip: als het elastiekje na een tijdje verfrommeld is dan kun je hem weer mooi glanzend plat krijgen met een stijltang, doe dit niet met de goudfolie elastiekjes ivm folieprint

Ook interessant

Met cookies maken we onze site voor jou nog beter!! Ga je akkoord met het plaatsen van cookies?