RETOURNEREN

          

 

Het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over de ontvangen producten.
Bij SAAR heb je uiteraard jouw herroepingsrecht.

Herroepingsrecht

Jouw herroepingsrecht houdt in dat je 14 dagen bedenktijd hebt en dus het recht om te retourneren (zonder opgave van reden). Na deze bedenktijd heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Retourneren is voor eigen risico en eigen rekening. Als indicatie kan je rekening houden met maximaal €2 tot €4 voor een brievenbuspakket, en €7 voor een regulier pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Eigen risico houdt in dat SAAR niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Gedragen artikelen

Wij verwachten dat de retourgekomen artikelen alleen gedragen zijn om te passen.
Wij houden het recht voor om kosten in rekening te brengen voor (ernstige) beschadigingen of andere waardeverminderingen.

Retourinstructie

Voordat je een sieraad retour stuurt, dien je een bericht te sturen naar saar@saarsieraden.nl met als onderwerp ‘retouraanvraag’ en het ordernummer.

Meldt dan wel even de artikelen die je gaat terugsturen. Een artikelnummer en het aantal is voldoende om in de mail te zetten.

Hierna ontvang je een retourinstructie per mail.

Terugbetaling

Zodra wij het retour in goede staat hebben ontvangen, krijg je hierover bericht. Wij betalen het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk over, maar tenminste binnen 5 werkdagen.

 

RUILEN

          

 

Indien je het product wilt ruilen, dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor geldt ook het hierboven genoemde herroepingsrecht.

De voorwaarden die gelden voor ruilen zijn dezelfde als die voor retourneren, zoals hierboven vermeld. Ruilen is dus voor eigen risico en eigen rekening.

Ruilinstructie

Meldt in geval van ruilen ook het vervangende sieraad in de mail. Wij sturen deze dan kosteloos naar je toe na ontvangst van het retour gezonden sieraad.

Verschil in waarde tussen retour nieuw sieraad

Indien er een verschil in waarde is tussen het retour te sturen sieraad, en het nieuwe sieraad, dan zullen we dit uiteraard verrekenen.

> Indien nieuwe waarde lager is, dan zullen wij het verschil zo spoedig mogelijk naar je overmaken, maar tenminste binnen 5 werkdagen.

> Indien de waarde gelijk is, dan zullen wij het nieuwe artikel zo spoedig naar je overmaken na ontvangst van het geretourneerde sieraad

> Indien de nieuwe waarde hoger is, dan zullen we je vragen om een nieuwe bestelling te plaatsen en ontvang je van ons het aankoopbedrag terug van het geretourneerde sieraad.

Met cookies maken we onze site voor jou nog beter!! Ga je akkoord met het plaatsen van cookies?